Wendela betrapt Paula

We moeten nu wel heel stil zijn hoor, fluisterde Wendela. Ze had een meisje betrapt dat zichzelf uitgebreid zat te vingeren op de wc’s en dit was het eerste wat ze tegen haar zei. Nog voordat ze allebei de kans hadden om te blozen stond Wendela al bij haar in het hokje en deed ze de deur op slot. Het natte slipje van het meisje dat ze betrapt had hing nog steeds aan de buitenkant aan de klink. Ze vonden dit allebei ontzettend spannend en ze waren beide nog onervaren met meisjes. Zo te zien was dit bepaalde meisje ontzettend geil, haar kleren lagen over de vloer van de wc verspreid en ze zat zich geheel naakt te vingeren toen Wendela ineens de deur opentrok. Ze had hem niet op slot gedaan.

Wendela kreeg geen kans om te praten. Ze voelde hoe het meisje haar zo snel mogelijk probeerde uit te kleden. Toen haar broek en haar slipje ver genoeg omlaag waren voelde ze meteen een vinger door haar spleetje gaan. Wendela voelde aan het kutje van het meisje, ze heette trouwens Paula, en merkte dat ze kleddernat was. Dat kon ze ook wel gewoon zien, maar ze wilde gewoon even voelen. Ondertussen voelde ze hoe Paula haar diep begon te vingeren. Eén minuut geleden vroeg ze zichzelf nog gewoon af waar dat gekreun vandaan kwam… Ze keken elkaar diep in de ogen terwijl ze ieder een vinger in elkaars kutje hadden. Wendela had nooit gedacht dat ze zo snel zo nat kon worden. Ze had het nog nooit gedaan, maar zonder twijfels begon ze Paula wild te zoenen. Onhandig probeerde ze haar broek uit te doen. Ze hadden 8 woorden met elkaar gewisseld en Wendela wist nu al dat ze hier in de wc’s van de bibliotheek klaargevingerd ging worden door een totaal onbekend meisje. Eindelijk had ze haar broek uit en Paula ging rechtop op de wc zitten en duwde zonder waarschuwing Wendela’s kutje op haar mond.

2 naakte meisjes die zichzelf helemaal op elkaar uitleven in de wc’s terwijl er ieder moment iemand binnen kan komen. De gedachte alleen al maakte beide meisjes dubbel zo geil. Wendela wilde niets anders dan haar vingers in het kutje van Paula duwen en voelen hoe nat en warm en strak ze was. Ze mocht niet zeggen hoe geil ze haar vond, niet kreunen, niet hijgen, er kon ieder moment iemand binnenkomen. Wendela likte haar vingers af. Paula duwde haar van haar af en opende de tas die naast haar stond. Hij zat vol met dildo’s knijpers, en nog een paar dingetjes die Wendela nog nooit gezien had. Paula pakte een dildo en gaf die aan Wendela. Daarna pakte ze nog 1 grote en een kleinere. Wendela wou iets zeggen maar Paula pakte haar weer vast en begon haar weer te likken. Wendela voelde de kop van de kleine dildo tegen haar kutje en een vinger op haar kontje. In 1 keer duwde Paula hem bij haar naar binnen en haalde hem er meteen weer uit. Lekker nat fluisterde ze. Iets langzamer verdween de dildo daarna in Wendela’s kontje. Ze voelde dat ze nu heel snel ging klaarkomen maar om Paula een dienst terug te bewijzen begon ze haar te neuken met de dildo die ze had gekregen. Even later stond Wendela over haar nieuwe vriendin met 2 dildo’s in haar lijf terwijl ze heerlijk gelikt werd over haar klitje. Toen ze klaarkwam kon ze haar gekreun niet meer binnenhouden en de wc’s waren gevuld met het geschreeuw van een meisje wat het orgasme van haar leven beleefd. Dit moest men zéker in de bibliotheek hebben gehoord.

Wendela streelde Paula door haar haar en keek haar diep in haar ogen. De dildo’s nog steeds in haar gaatjes. Paula pakte een paar knijpers uit haar tasje. Zet je deze op je tepels terwijl je mij klaar laat komen? Wendela had dat nog nooit gedaan, maar ze was in een roes waarin niets nog iets uitmaakte. Ze stapte van Paula af en boog zich voorover zodat de wc-deur de dildo’s in haar lichaam hield. Met de knijpers op haar tepels boog ze zich voorover om Paula’s kutje te verwennen. Ze ging weer rechtstaan: Mag ik nog een knijper?. Paula kon niet zien waar ie verdween maar het was in ieder geval ergens bij haar kutje. Wendela begon haar snel over haar klitje te likken. Paula reikte haar nog een dildo aan en Wendela begreep meteen waar ze die wilde. Toen beide meisjes helemaal opgevuld met dildo’s in de wc stonden vroeg Wendela of Paula ook niet een paar knijpertjes wilde. Paula begon al iets harder te hijgen door de gedachte alleen al. Wendela wilde een beetje met haar experimenteren en zette eerst 2 knijpers naast Paula’s tepels voordat ze er 1tje precies bovenop zette. We zitten hier nu allebei vol dildo’s en knijpers op de wc’s, fluisterde Wendela. Paula sloeg zachtjes tegen 1 van de knijpers op Wendela’s kutje. Laat je me nu klaarkomen? vroeg ze terwijl ze nu ook met haar eigen knijpertjes begon te spelen. Wendela duwde de dildo in Paula’s kutje zo diep mogelijk naar binnen en begon haar met de andere snel te neuken. De combinatie van dit alles, de knijpers op haar tepels en klitje en de dildo’s in haar kutje en kontje en het feit dat dit allemaal kwam door een onbekend meisje zorgde ervoor dat Paula een klein straaltje geil uit haar kutje liet ontsnappen toen ze klaarkwam. Wendela likte alles graag op.

De dildo’s mocht Wendela wel lenen. Paula deed alleen haar natte slipje en een lange jas aan. De dildo’s zaten nog steeds in haar kutje en haar kontje. Wendela ging voor het eerst ook zo de straat op. Paula vertelde Wendela dat ze thuis een voorbinddildo had. Maar als je daarmee wilt spelen moet je morgen eerst naar het zwembad komen, Paula zei dit terwijl ze een vinger diep in haar kutje duwde. Midden op straat onder haar lange jas propte ze nog een vinger bij de dildo in haar kutje en liet Wendela hem aflikken. 12:00 uur, oke? Wendela pakte Paula stevig vast en begon haar te zoenen. Het maakte haar niet uit hoeveel mensen het zagen. Oke, Wendela keek Paula nog even verliefd aan, tot morgen.

Ingezonden door: voyeur.erolog.nl